Spoelder AK

Spoelder & Spijkerman voor particulieren

Administratie- en Belastingadvieskantoor Spoelder & Spijkerman adviseert en helpt particulieren met hun administraties en financiële- en belastingzaken.

Ingewikkeld

De belastingdienst - iedere Nederlander heeft ermee te maken. De regels en voorwaarden van de belastingdienst kunnen ingewikkeld zijn. Zeker voor wie er niet in thuis is. Hetzelfde geldt voor uitkeringen en toeslagen van overheidsinstanties. Spoelder & Spijkerman beschikt over actuele kennis hiervan.

Waarvoor naar Spoelder & Spijkerman

Kortgezegd: alle  financiële zaken van particulieren waarbij ook de belastingdienst betrokken is. Zoals o.a.:

Correct en tijdig 

Wij zorgen ervoor dat aangiftes en aanvragen correct en tijdig worden ingediend. Daarmee bereiken wij voor onze klanten:

Op maat van de klant

'Wat heeft deze klant in deze situatie nodig?' Dit is steeds ons uitgangspunt. Want voor elke klant kunnen andere factoren een rol spelen. Of het nu om een standaard aangifte gaat, of een belastingtechnisch complexe situatie: het begint met persoonlijke aandacht.

Onze dienstverlening op maat bespaart klanten zorgen én onnodige kosten. Vraag gerust eens wat Administratie- en Belastingadvieskantoor Spoelder & Spijkerman voor u kan doen.  Vragen staat vrij

Terug