Over ons

Administratieve en fiscale dienstverlening in de ruimste zin

Administratie- en Belastingadvieskantoor Spoelder & Spijkerman is opgericht in 1983. Grondlegger Jan Spoelder begon met een eenmanszaak, actief in de regio rond Zuidwolde. Administratie- en Belastingadvieskantoor Spoelder & Spijkerman groeide uit tot een vertrouwd familiebedrijf.

Succesfactoren door de jaren heen

  • deskundigheid
  • ruime ervaring
  • prettig persoonlijk contact

Samenwerking

Na jaren van samenwerking met Henri Spijkerman trok Jan Spoelder zich geleidelijk terug. Henri Spijkerman zet Administratie- en Belastingadvieskantoor Spoelder & Spijkerman voort. Met evenveel enthousiasme en betrokkenheid, samen met twee vaste medewerkers.

Een brede kring van tevreden cliënten vond en vindt de weg naar Spoelder & Spijkerman.

“Wij vinden het belangrijk dat er een klik is met onze cliënten, particulieren zowel als grote en kleinere ondernemers. Persoonlijke aandacht voor u hoort daar bij. Wij willen graag voorkómen dat u voor administratieve en fiscale verrassingen komt te staan”.

Doen wat je zegt

Voor Administratie- en Belastingadvieskantoor Spoelder & Spijkerman betekent dat: uitstekende administratieve en fiscale dienstverlening in de ruimste zin van het woord.

Waar werken wij?

Vanuit onze centrale locatie in de regio Zuidwest Drenthe. Voor ons maakt het niet zo veel uit waar de klant gevestigd is. Administratie- en Belastingadvieskantoor Spoelder & Spijkerman bedient bedrijven en particulieren in een ruime regio.